Videó: Amikor a sportolót a szurkoló motiválja – Könnyekig hatódott a diósgyőri csapatkapitány

Akt.:
Amikor a sportolót a szurkoló motiválja - Könnyekig hatódott a diósgyőri csapatkapitány
Amikor a sportolót a szurkoló motiválja - Könnyekig hatódott a diósgyőri csapatkapitány - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – Csütörtök este a bajnoki címvédő MTK gárdáját fogadta a DVTK női labdarúgó csapata a megújult Diósgyőri stadionban.

A női labdarúgó NB I 6. fordulója 1-1-es döntetlennel zárult, mely eredményre büszkék voltak mind a csapat, mind a szurkolók.

A mérkőzés után az M4Sport kamerájának nyilatkozott Tóth Alexandra, a hazai csapat kapitánya.

Könnyeivel küszködve mondott köszönetet a nézőknek a biztatásért – kiemelve, hogy „elsősorban a szurkolóknak akartak bizonyítani” a meccsen.

Nem jutok szóhoz… skandálják a nevünket… és hát ezek előtt a szurkolók előtt ez fantasztikus. Nem tudok, mit mondani!”

– mondta elcsukló hangon a csütörtöki DVTK–MTK női bajnoki után a hazaiak csapatkapitánya, Tóth Alexandra, aki könnyekig hatódott a diósgyőri szurkolók buzdításán!

KCs


Jegyzőkönyv: Jet-Sol Liga 6. forduló

DVTK – MTK Hungária FC 1-1 (0-1)

Diósgyőri Stadion, 1206 néző. Játékvezető: Gaál Gyöngyi (Gavalla-Kulcsár Judit, Vad Anita)

DVTK: Szőke-Nagy – Ficzay, Sandu, André, Bradic, Boros, Milunovic, Vachter, Tóth A., Balázs, Jáhn. Vezetőedző: Fórizs Sándor

MTK Hungária FC: Pinczi – Molen, Berman, Turányi, Tóh B., Demeter, Csányi, Papp, Capuzzo, Magyarics, Szőcs. Vezetőedző: Cseh András

Csere: Magyarics helyett Nagy L. az 54., Balázs helyett Nyúzó a 72., Csányi helyett Oláh A. a 75., Papp D. helyett Farádi a 87. percben.

Sárga lap: Ficzay az 58., Jáhn a 66., Turányi a 81., Tóth B. a 88. percben.

Gólszerző: Demeter (0-1) a 6., Sandu (1-1) a 68. percben.

Fórizs Sándor: – Nagyon örülök annak, hogy ilyen sok szurkoló látogatott ki a mai mérkőzésre, köszönjük a szenzációs buzdítást. Az eredmény véleményem szerint az MTK számára kedvező, ugyanis nekünk több ziccerünk volt. A szürke hétköznapokon most majd azon kell dolgoznunk, hogy a kínálkozó lehetőségeinkből minél többet ki tudjunk majd használni. Az MTK sérült játékosának mielőbbi gyógyulást kívánok, remélem, hogy hamarosan újra láthatjuk majd a pályán.