Videó: Alma, minden nap!

Bacsa Patrik, Kádár Tamás és Elek Ákos
Bacsa Patrik, Kádár Tamás és Elek Ákos
Miskolc – Almafogyasztási reklámkampány indul hazánkban, sőt az almaevés Guinness-rekordját is megpróbálják megdönteni a héten. A kampányhoz a DVTK labdarúgói is csatlakoztak. Most megmutatjuk az elkészült reklámfilmeket és a werkfilmet is!

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet legújabb kampányához híres focistákat kért fel. Miután megkerestek minket, mi természetesen azonnal igent mondtunk. Bacsa Patriknak, Elek Ákosnak és Kádár Tamásnak csak annyi volt a dolga, hogy elfogyasszanak néhány almát. Labdarúgóinknak a feladat nem jelentett különösebb nehézséget, hiszen a profi focisták étrendje egyébként is tartalmaz napi legalább egy darab almát. A videók hamarosan elárasztják majd az internetet és láthatóak lesznek a televízióban is. Nézd meg, hogyan készültek!

Fontos, hogy olyan embereket nyerjünk meg ehhez a kampányhoz, akik népszerűek, akiken keresztül a nagyközönséget el tudjuk érni. – mondta el Madarász Gábor, az Országos Egészségfejlesztési Intézet kommunikációs munkatársa. – Ezért választottuk Magyarország két legnépszerűbb csapatát, Budapestről a Ferencváros három játékosa, illetve Miskolcról három diósgyőri játékos szerepel majd az egyenként 30-40 másodperces, almaevést reklámozó kisfilmekben.

Az intézet nemcsak reklámokkal buzdít almafogyasztásra, egy almaevési Guiness-rekordkísérletre is sor kerül a héten. A rekordkísérletben a Semmelweis, valamint a Közszolgálati Egyetem hallgatói és munkatársai vesznek részt, de bárki csatlakozhat hozzá. A cél az, hogy a Semmelweis épülete előtti téren december 5-én 13 órakor egyszerre, egy időben legalább ezren egyenek almát. Az esemény nyitott, bárki csatlakozhat hozzá, saját almát nem kell vinni, lesz a helyszínen bőven.

Aki szeretne részt venni a rekordkísérletben, ezen a linken tud regisztrálni mindössze néhány adat megadásával: http://eokweb.semmelweis.hu/rekord/

Forrás: dvtk.euSporthírek