Videó: Áll a víz a 20 milliárdos aluljáróban

Akt.:
Áll a víz a 20 milliárdos aluljáróban
Áll a víz a 20 milliárdos aluljáróban - © Fotó: rtl.hu
Budapest, Vác – Az autók tetejéig állt a víz a váci vasúti aluljáróban. Ezt és az állomást alig fél éve 20 milliárd forintért újították fel.

Szombaton, amikor az RTL Híradó stábja ott járt, még az egyik lift is elromlott. A beruházó kommunikációs igazgatója azt mondta, kivizsgálják, ki a felelős a hibákért.

Forrás: rtl.hu.


Videó: „A családi örökség veszett oda” – Két ház is összedőlt az özönvíz után Múcsonyban

Miskolc, Múcsony – Egy négygyermekes család otthona is összedőlt a Múcsonyban a csütörtöki felhőszakadás után. A település több utcájára sárlavina zúdult. Egy másik ház is összedőlt, a tulajdonosa azt mondta az RTL Híradónak: a családi öröksége veszett oda.

Odalett a korábban megmentett ház is Múcsonyban

Múcsony – A két összedőlt házon túl közvetlen életveszélybe egyik sem került. Viszont azokat is folyamatosan figyelik.

A második, csütörtöki zuhét már nem állta a múcsonyi ház: összedőlt

Múcsony – A statikus, aki a csütörtöki vihar után egyenként végigjárta az érintett ingatlanokat, sem látott még ilyet.

Videó: Özönvízszerű felhőszakadás és sárlavina pusztított Múcsonyban

Múcsony – „Úszik Múcsony!” – kaptuk a hírt olvasónktól. Valóságos égszakadást-földindulást éltek át csütörtök délben a múcsonyiak: a hatalmas felhőszakadást követően sáros víz hömpölygött végig a település utcáin. Az aszfaltos utat néhány helyen a víz felszedte, egy ház fala pedig kidőlt – tájékoztatták a Borsod Online-t a helybéliek.

Videó: Jégesővel tarkított felhőszakadás Miskolcon

Miskolc – Felhőszakadás miatt riasztott csütörtökön a meteorológiai szolgálat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Annak rendje és módja szerint a beígért felhőszakadás koradélután meg is érkezett Miskolcra. Néhány perc leforgása alatt hatalmas mennyiségű csapadék – helyenként jégeső – ömlött a városra, gyakorlatilag lépni nem lehetett az özönvíztől.

Vihar – Több tucat riasztást kapott a katasztrófavédelem országszerte

Budapest/Miskolc – Több tucat riasztást kaptak a tűzoltók az országon csütörtök délelőtt átvonuló vihar nyomán – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-t.
hirdetés


hirdet�s