Friss hírek

2009.07.20. 15:49

Gyerekkel lopatott a Hegyalja Fesztiválon

<p>Egy felnőtt rokona vett rá egy 14 éves fiút arra, hogy a vendégek sátraiból lopjon a Hegyalja Fesztiválon. A gyereket hétvégén érte tetten a rakamazi rendőrök figyelőszolgálata. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatása szerint a tiszaladányi fiú épp egy sátorból mászott ki, amikor elkapták.</p>

A gyanú szerint egy 35 éves férfi volt az a rokona, aki rávette a lopásra. Még heti belépőt is vett neki ehhez. Addig ő egy közeli kocsmában várta a zsákmányt. A rendőrök eddig nyolc kifosztott sátorról tudnak, ahonnan a tolvaj összesen 80 ezer forintot, mobiltelefonokat, fényképezőket, mp3-as lejátszókat vitt el.

A pénzt és a tárgyakat rokonának adta, akivel megosztoztak volna a hasznon. A fiú ellen lopás, a férfi ellen "felbujtóként elkövetett lopás" és kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak eljárást. A lopott holmi egy részét a rendőrök megtalálták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!