Videó: A többség a stadionépítések ellen volt

Akt.:
Illusztráció - A többség a stadionépítések ellen volt
Illusztráció - A többség a stadionépítések ellen volt
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Politikai kockázatot látott a Századvég a Klik létrehozásában, és közvélemény-kutatásokkal bizonyították, hogy az emberek többsége nem támogatja a stadionépítéseket, és hogy a trafiktörvény nem változtat a fiatalok dohányzási szokásain. Ezeket azonban a döntéseknél a kormány nem vette figyelembe.

Ez derül ki a VS.hu összeállításából. 3 év alatt milliárdokat fizettek ki a cég munkájáért. A kormány szerint többféle szempontot kellett mérlegelniük. A Párbeszéd Magyarországért szóvivője szerint a kormány felelőtlenül pazarolta el a közpénzt.

Forrás: rtl.hu.


Videó: Hittem neked oly sokáig Viktor…

Parádés zenemű ütötte fel a fejét a napokban az interneten: a magyar nóta egészen borús perspektívából vázolja töviről hegyire a nagy magyar aktuálpolitikát. Ha egyetlen magyar slágert hallgat meg ma, ez legyen az!

Fejetlenség, kapkodás, szegényellenesség – Éles Századvég-kritika a kormánynak

A Vs.hu által megismert Századvég-iratok negyedik fejezetéből kiderül, hogy nem volt hiány bírálatból, amikor az intézet a rezsicsökkentés és a Klik veszélyeiről, fejetlenségről, rögtönzésről, szegényellenes intézkedésekről írt.
hirdetés


hirdet�s