Videó: A Tesla-vezér így szüntetné meg örökre a dugókat a világon

Akt.:
A Tesla-vezér így szüntetné meg örökre a dugókat a világon
A Tesla-vezér így szüntetné meg örökre a dugókat a világon
Elon Muskra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy átlagos ötletekkel rukkol elő. A Tesla alapítója kitalálta, hogy forradalmasíthatja az autózást, és tüntetheti el a dugókat örökre.

A videós terven látható, hogy működne a földalatti utazás, ez lenne ugyanis a kulcs: Musk óriásalagutakat fúrna a világ legnagyobb városai alá, ahol az autókat egyfajta szállítóeszköz felvenné az egyik helyen, és letenné a másikon.

Az autósok így gázadás nélkül haladhatnának 200 km/h-s sebességgel a speciális alagútrendszeren keresztül, amivel óriási terhet venne le a föld felett található utakról. A tervet persze nehéz elsőre komolyan venni, de tény, néhány évvel ezelőtt még az önvezető autók hallatán is csak legyintett mindenki…

Forrás: automotor.hu.


Videó: Itt az autó, amivel nincs többé dugó… mert átmegy az autók felett is!

Az amerikai telekommunikációs cég, a Verizon hozta létre az alábbi szörnyet promóciós célokra. A „Hum Rider” becenevet kapó autó hidraulikus emelőkkel képes a a forgalom fölé emelkedni, így amellett, hogy csodaszép lesz a kilátás benne, a dugókat is képes legyűrni egy gombnyomásra.


Nézd meg 360 fokos time-lapse videón, hogy üzemelték be a világ legnagyobb szélturbináit!

Beindították Anglia északnyugati partjainál a Burbo Bank szélfarmot, ahol összesen 32 darab, egyenként 195 méter magas szélturbina termel áramot. Ezek a világ legnagyobb szélturbinái, egy közülük egyetlen fordulattal 29 órán át tudna árammal ellátni egy családi házat.

Videó: Elképesztő! Egy hétvége (!) alatt bepakoltak egy 70 méteres alagutat az autópálya alá

Egy timelapse-videó a május 20-i hétvégéről: úgy tűnik az útépítés így is mehet…