Videó: A télapó látványos belépőt akart, az autósok rémálma lett belőle

Akt.:
A télapó látványos belépőt akart, az autósok rémálma lett belőle
A télapó látványos belépőt akart, az autósok rémálma lett belőle
Ha az alábbi videó alapján kellene megmondanunk, mit csinál a télapó az év 364 napján, mikor nem dolgozik, azt mondanánk: iszik. Itt ugyanis télapó a kéményt összetévesztette egy C3-as Citroënnel, és a kémény helyett egész más landolási módot választott.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Részegen próbált kiállni, szó szerint mindennek nekiment!

Ha valakiben esetleg felvetődne a kérdés, miért nem szabad részegen autóba ülni, annak az alábbi videóval tudunk szolgálni. „Hősünk” ugyanis biztos volt abban, hogy a sokadik feles után is megy neki a vezetés, ám mikor megpróbált kiállni a parkolóból, egyértelművé vált, tévedett. Méghozzá hatalmasat.

Videó: Részegen karambolozott, majd megpróbálta megvesztegetni a rendőrt 1500 forinttal!

A 18 esztendős Lorena Daniela Aguirrének nem ez volt élete legjobb hete. A mexikói diáklány nem kevés ital elfogyasztása után autóba ült, majd néhány méter után rommá is törte azt. És a java csak ezután jött!

Videó: Annyira részeg volt, nem találta a furgonját 10 centiről!

Ha ittál, ne ülj autóba. Ha pedig annyit ittál, hogy azt sem látod, hol az autód, pláne. Íme, a biztos jele annak, hogy egy hétig nem kellene legalább a volán mögé ülni!

Videó: Az ittas Lexus-tulaj a balhé közben a kéziféket sem húzta be, de nem ez a legmeglepőbb!

Már nem is mondjuk melyik országban járunk. Most épp egy Lexus-tulaj és egy motoros akadt össze, előbbi pedig annyira el volt foglalva azzal, hogy igazságot szolgáltasson, hogy még a kéziféket is elfelejtette behúzni. Bár az állapotát elnézve, van ennél nagyobb baja is…