Videó: A teherautó sofőrnek esélye nem volt megállni, letarolta a szabálytalanul forduló autóst

Akt.:
A teherautó sofőrnek esélye nem volt megállni, letarolta a szabálytalanul forduló autóst
A teherautó sofőrnek esélye nem volt megállni, letarolta a szabálytalanul forduló autóst
A személyautó vezetője nagyon elnézhetett valamit: nem vette észre a nagy sebességgel közeledő teherautót és simán elé kanyarodott…

Forrás: automotor.hu.


Videó: Rémálomszerű jelenet az úton – Iszonyatosat csattant két kamion, a pótkocsi elrepült!

Két kamion iszonyút csattant két országút találkozásánál Washington és Oregon határában. Az ütközésben senki sem sérült meg komolyabban, de a jelenet attól még brutális.

Videó: Épp csak ki tudott ugrani a sofőr, mielőtt szétzúzta a sínen ragadt kamionját a robogó vonat

Valósággá vált minden sofőr egyik legdurvább rémálma a kaliforniai Atwaterben. Kedd délben egy kamion a síneken ragadt a vasúti átkelőnél, a vonat pedig átgázolt rajta – a sofőr épp abban a pillanatban ugrott ki a fülkéből, amikor a szerelvény az autó utánfutójába csapódott.

Videó: Brutális baleset! Fél tucat autót gyalult le fékezés nélkül egy kamion

Durva videót tettek közé egy amerikai balesetről: Illinois államban rögzítette egy autó fedélzeti kamerája a rémisztő balesetet, amelyben hat autót tolt egymásra egy robogó kamion Chicago közelében. A felvételeket elnézve ez nem is baleset volt, sokkal inkább tömegszerencsétlenség, amelynek csodák csodájára nem volt halálos áldozata.

Videó: A sofőr elájult a kormánynál, elszabadult a teherautó

Nyolc autó összetört, öt ember megsérült. Ez volt a végeredménye annak az ijesztő, kaliforniai balesetnek, melyben egy teherautó sofőrje rosszul lett, és elvesztette az irányítást. A későbbi beszámolók szerint rohama volt a vezetőnek, aki elájult a kormánynál, és csak akkor tért magához, mikor az autó már megállt.

Videó: Az út közepén robbant fel a szennyvizes teherautó

Egyszer csak bumm. Aztán mindenki vezet tovább, mintha mi sem történt volna – de persze mindent elöntött a szennyvíz. Lehetett bukéja…

Videó: Szó szerint addig hajtották a teherautót, amíg szét nem esett

Az orosz sofőrnek menet közben hullott szét a teherautója. Elég balesetveszélyesnek tűnik.