Friss hírek

2009.02.27. 19:18

WC-használati díj a Ryanair repülőgépein?!

<p>A Ryanair ír fapados légitársaság azt mérlegeli, hogy pénzt szedne az utasoktól, ha használni akarják a repülőgépek illemhelyeit - közölte pénteken Michael O Leary vezérigazgató. Az egy brit fontos használati díjjal a gazdasági válság hatásait mérsékelnék a társaságnál.</p>

O Leary elmondása szerint már korábban is felmerült az ötlet, hogy a WC-ajtókra pénzbedobó nyílást helyeznek el, és csak akkor nyílik ki az illemhely ajtaja, ha a szorult helyzetben lévő utas bedob egy egyfontos érmét. Nem hiszem, hogy valaha is felszállt volna valaki egy Ryanair gépre kevesebb mint egy fonttal a zsebében - tette hozzá a vezérigazgató.

A légitársaság szóvivője azonban később igyekezett élét venni O Leary kijelentésének, közölve, hogy "Michael sok ehhez hasonló dolgot szokott kitalálni, amikor a maga feje után megy". A WC-használati díj ötlete belső megbeszéléseken felmerült, de bevezetéséről még nem döntöttek - közölte Stephen McNamara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!