Életstílus

2010.02.20. 08:51

"Első randi két mankóval"

<p>Őt megdöbbentette, hogy már az első levél olyan volt, mintha régi ismerősök volnánk.</p>

Kedves Párkeresők!
 
Az alábbi történetünket közösen fogalmaztuk meg...
 
Tavaly ősszel regisztráltunk ezen a RandizzOn.hu párkereső portálon, majdnem egyidőben.
 
Néhány oldalnyi keresgélés után találtam egy olyan bemutatkozást, ami elég tömör volt, mégis sokatmondó, átgondolt, őszinte, de nem bizalmaskodó vagy magamutogató, és amit rögtön ki tudtam egészíteni néhány - mint később kiderült, nagyon odaillő - gondolattal.
 
Őt megdöbbentette, hogy már az első levél olyan volt, mintha régi ismerősök volnánk.
Egy balesetnek "köszönhetően" majdnem egy hónapig csak levelezni voltunk kénytelenek - és így hosszú, nap mint nap kapott levelek, régi és friss fotók, zenék alapozták meg a személyes találkozást.
 
Később az első randevúra is két mankó társaságában érkezett, de ez egyáltalán nem ábrándított ki, és délutántól zárásig beszélgettünk az azóta törzshelyünkké vált kávéházban.
 
Mindez november végén történt, azóta a találkozások, közös programok a gyógyulásban is segítettek amellett, hogy kiderült: annyira egymáshoz illünk, amennyire nem is hittük, hogy két ember összeillhet...
O. és G.
 
Neki már sikerült, találja meg párját Ön is a RandizzOn Párkereső portálunkon, Észak-kelet Magyarország legnagyobb párkereső portálján!
Ne feledje, http://www.randizzon.hu,ahol a komoly kapcsolatok születnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!