Videó: A labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének legviccesebb jelenete

Akt.:
A labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének legviccesebb jelenete
A labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének legviccesebb jelenete - © Fotó: player.hu
A döntő legviccesebb jelenete is Ronaldónak köszönhető. Lecserélték, de a kispadon is ő volt a főszereplő: csapattársa bánta, hogy nem bírt magával.

Forrás: 444.hu.


Videó: Így búcsúzott a magyar drukkerek kedvenc sportriportere az Eb-től

Hajdú B. István a vasárnapi Portugália – Franciaország Európa-bajnoki döntő után sem hazudtolta meg önmagát és élő adásban a magyar szurkolótábor számára oly kedves dallammal búcsúzott a kontinensviadaltól.

Zseniális videó az Eb-döntő legmeghatóbb jelenetéről

Portugál kisfiú vigasztalt egy elkeseredett francia szurkolót a labdarúgó Európa-bajnokság döntője után. Nem csoda, hogy a francia puszit nyomott a feje búbjára, ennél cukibb focidrukkert még mi sem láttunk.

Videó: Így járta a csárdást Ronaldo

Megszületett a magyar-portugál meccs legviccesebb mémje. A sztárfocista dührohama már önmagában is megért egy misét, de csárdával újragondolt verziója kétség kívül elvitte a pálmát.

Videó: Így dühöngött Cristiano Ronaldo

Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo is nehezen viselte a szerdai meccs izgalmait. Dzsudzsák Balázs második vezető gólját a sztárfocista egy dühkitöréssel nyugtázta.

Videó: Ezt látni, hallani kell! – Verset írt Hajdú B. István Dzsudzsákék nagyságáról

Ha költészetben rendeznének Európa-bajnokságot, akkor Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora valószínűleg lemaradna a dobogóról. Mivel azonban József Attila klasszikusának átdolgozása a magyar futball rajongóinak szól, ezért aztán hihetetlenül kedves a magyar fülnek.
hirdetés


hirdet�s