Videó: A kazánban próbálta elégetni a bizonyítékot a miskolci drogdíler

Videó: A kazánban próbálta elégetni a bizonyítékot a miskolci drogdíler
Miskolc – A rendőrök rajtaütéssel fogták el azokat férfiakat, akik drogot árultak Miskolcon és környékén.

Miskolc. Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság O. Zoltán 36 éves miskolci és Sz. Tamás 34 éves sajószentpéteri lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak október 19-ei elfogásukig kábító hatású anyagot árultak több környékbeli személynek.

Anyagot és készpénzt is

A két férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály és a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály munkatársai fogták el. A rajtaütést megelőzően O. Zoltán megpróbálta elégetni a zöld növényi törmeléket lakásának alagsori kazánjában, azonban a rendőrök még időben eloltották a tüzet és kiszedték onnan az anyagot. A gyanúsítottaknál megtartott házkutatásokon a nyomozók lefoglaltak a drog kereskedelméhez szükséges eszközöket, mérleget, gyorszáró tasakokat, továbbá magát az anyagot, illetve készpénzt.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói csapata a két férfit bűnügyi őrizetbe vette, és a nyomozás érdekében előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

– Szaniszló Bálint –