Videó: A járdán gázolta el kegyetlenül a biciklist, majd azonnal lelépett (18+)

Akt.:
A járdán gázolta el kegyetlenül a biciklist, majd azonnal lelépett
A járdán gázolta el kegyetlenül a biciklist, majd azonnal lelépett
Érthetetlen balesetet okozott egy sofőr Floridában: az ütközés során egy biciklis és egy gyermek is megsérült, de szerencsére mindenki túlélte az esetet. A legvalószínűbb, hogy lopott volt az autó és már ekkor a rendőrség elől menekült a kormánynál ülő férfi.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Menet közben fogja be a menekülő kocsikat ez az új találmány

Az autós üldözés az egyik legveszélyesebb műfaj a világon, mind a menekülő jármű, mind az azt üldöző (jobb esetben) rendőrautó komoly baleseteket okozhat a nyaktörő tempójú száguldás során. Nyilván minden üldöző arra törekszik, hogy minél hamarabb rövidre zárja az ilyen szituációkat, és az amerikai rendőrök most kaptak egy nagyon érdekes, és még annál is hasznosabbnak tűnő eszközt a kezükbe, mellyel menet közben tudják „lasszóval” befogni a meglépni kívánó kocsit.

Videó: Menekültek a rendőrök elől, kitalálták, mivel dobhatják fel még jobban a „bulit”

Ilyen is kizárólag Hollywoodban történhet meg… Két férfi előbb kirabolt egy ékszerboltot, majd nem kevés GTA-elemet tartalmazó menekülésbe kezdtek a rendőrök elől. És mivel úgy érezték, ez önmagában nem jelent elég kihívást, elkezdtek gumit égetni, majd szelfizni.

Videó: Országúti horrorfilmmé alakult az autós üldözés

Rázós videót rögzített egy amerikai férfi fedélzeti kamerája Albuquerqueben. A sofőr egy feltételezett autórablási kísérlet elől menekül rémülten, és az egész egy jó darabig pont olyan, mintha egy országúti horrorfilmet néznénk.

Videó: Ki akarta ütni a rendőrt, ez volt élete legrosszabb döntése!

Már mondani sem kell, természetesen Oroszországban járunk, ráadásul egy autósüldözés közepén. A menekülő autós viszonylag hamar elbízta magát, és úgy gondolta, a Need for Speedből merített tudását bedobja, és kiüti az őt üldöző rendőrt. Nem akarjuk lelőni a poént, de érdemes megvárni a videó végét.