Bulvár, celeb

2007.11.03. 14:20

Nem felejtik el Steve Irwint

<p>Steve Irwin műsorában mindig megérezte az állatok reakcióit, csak pont akkor nem, amikor a legjobban kellett volna. <dia width="850" height="630" alt="Steve Irvin 2007.10.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Steve_Irvin_2007_10_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Steve Irvin 2007.10.03." /></a></dia></p>

Sokan szeretnék, ha olyan lenne a haláluk, mint az életük, de ez csak keveseknek adatik meg. Steve Irwin az állatoknak szentelte minden percét, ám ők ezt gyakran nem megfelelően honorálták.

Rengeteg kígyóharapáson, pókcsípésen, és nagytermetű lényektől elszenvedett csonttöréseken esett át munkássága bő egy évtizedében. Természetfilm-sorozata forgatásain mindig a halállal nézett farkasszemet, egészen tavaly szeptemberig.

Akkor ugyanis egy tüskés rája szíven szúrta, és a kiérkező mentőegységnek már nem sikerült segíteni rajta.

Azontúl, hogy mindenkit megrázott a hír, aki ismerte, jó néhányan hangoztatták, ők megmondták előre, hogy ez lesz a vége. Az özvegye, Terri múlt heti nyilatkozatából az derült ki, hogy ezzel maga Steve Irwin is tisztában volt.

A Krokodilvadász ugyanis megjósolta rövid idejű földi pályafutását. A felesége szerint Irwinnek különleges hatodik érzéke volt, ezért érezte meg fiatalkori halálát, és ez segített neki az emberekkel, meg az állatokkal való kapcsolatában.

A világ leghíresebb természetbúvára mély nyomot hagyott maga után, sorozata még mindig sikerrel fut, sőt, kilenc éves kutyájáról elnevezett lányáé, Bindié is.

Neje könyvet ír együtt eltöltött évtizedükről. A sztárok pedig folyamatosan pénzzel segítik az ausztrál vadvédő rezervátumot, amit még Steve Irwin apja alapított. Legutóbb Justin Timberlake adományozott százezer dollárt az állatközpontnak.
További cikkek:

Forrás:www.rtlklub.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!