Videó: A fotocellás ajtó állította meg a miskolci szalámitolvajt

Akt.:
A fotocellás ajtó állította meg a miskolci szalámitolvajt
A fotocellás ajtó állította meg a miskolci szalámitolvajt - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Miskolci Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a szalámilopás közben tetten ért áruházi szarkának, aki menekülés közben a zárt ajtónak rohant.

A bolti tolvaj az egyik miskolci áruház próbafülkéjében öt rúd szalámit rejtett a ruhája alá, amit fizetés nélkül akart elvinni. Távozásakor megpróbálták feltartóztatni, de az őrt fellökte és elszaladt. Az áruház zárt fotocellás ajtaja tartóztatta fel, aminek nekiszaladt és az áruházi dolgozók végül is utolérték.

A gyanúsítottal szemben rablás miatt indult büntetőeljárás. A bűncselekmény kettő évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, ezért a bíróság álláspontja szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a várható büntetéstől félve megszökne, elrejtőzne, vagy ismét bűncselekményt követne el.

ÉM-SZB


Fennakadt a fotocellás ajtón a szalámitolvaj a miskolci áruházban
Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy helyi 19 éves férfival szemben. A gyanúsított február 12-én 14 óra körül az egyik miskolci áruházból öt rúd szalámit akart ellopni továbbértékesítés céljából. A módszer egyszerű vo...