Videó: A focisták akár havi nettó 21 millió forintot is hazavihetnek

Akt.:
A magyar válogatott szégyenteljes vereséget szenvedett Andorrában
A magyar válogatott szégyenteljes vereséget szenvedett Andorrában - © Fotó AFP
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Az eddigi 125 helyett már 250 millió forintot kereshetnek az élsportolók és edzőik úgy, hogy kedvezményesen adóznak utána – így döntött az Országgyűlés.

A javaslatot, amely alapján például a focisták akár havi nettó 21 millió forintot is hazavihetnek, éppen az Andorra elleni vereség napján nyújtották be. Kósa Lajos szerint az új szabályt nem a focistákra, hanem az élsportolókra szabták, akiknek körülbelül 35 éves korukig tart a karrierjük, ezért segítenék őket. A DK visszavonná a döntést. Az RTL Klub riportja.

Forrás: RTL Klub


Videó: A szurkolók levetették a címeres mezt a magyar válogatottról Andorrában

Videó: A szurkolók levetették a címeres mezt a magyar válogatottról Andorrában

Több száz magyar fociszurkoló kísérte el a nemzeti csapatot Andorrába és magyar válogatott történelmi verségét követően elfogyott a drukkerek türelme, aminek hangot is adtak.

Videó: Dzsudzsák elsírta magát az andorrai szégyen után

Videó: Dzsudzsák elsírta magát az andorrai szégyen után

“Kikaptunk Andorra ellen, felesleges bármit mondanom, levetették velünk a mezt… Egy éve ilyenkor a csúcson voltunk, most pedig a pokolban. Ez mindennek az alja.” – nyilatkozta Dzsudzsák Balázs a magyar válogatott csapatkapitánya az Andorra elleni szégyenteljes vereséget követően.