Videó: A biciklis felhúzta magát azon, hogy ledudálta a busz, az összes utassal kiszúrt

Akt.:
A biciklis felhúzta magát azon, hogy ledudálta a busz, az összes utassal kiszúrt
A biciklis felhúzta magát azon, hogy ledudálta a busz, az összes utassal kiszúrt
Hogy a biciklisnek vagy a buszsofőrnek volt-e igaza az eredeti szituációban, abba nem szeretnénk belemenni, ezt mindenki döntse el maga, az azonban biztos, a kerékpáros reakciója nem lehet megoldás!

A probléma forrása az volt, hogy a biciklist ledudálta a buszsofőr. A kerékpáros pedig ezt láthatóan nehezen viselte, így mikor a busz mellé ért, megnyomott egy gombot.

És hogy mi ez a gomb? Az angliai buszok hátulján van egy kapcsoló, amely vészhelyzetben képes azonnal leállítani a motort. A sofőr csak akkor tud ezután elindulni a busszal, ha kiszáll, és a kulccsal újraindít mindent.

Vagyis sikerült egy busznyi emberrel kiszúrni, csak mert nem értett egyet a dudálással…

Forrás: automotor.hu.Videó: Kinevette a biciklist a Mazda sofőrje, a bosszú kegyetlen volt

Sajnos az összetűzésről lemaradtunk, de a történet végére így is odaértünk, és ott volt a lényeg…

Videó: Bepipult a motoros, alternatív módon használta a bukósisakját

Csak öt másodperc a videó, az viszont elég tömény. Egy gyors összeszólalkozás után a motoros úgy érezte, igazságot kell szolgáltatnia.

Videó: A biciklis nem állt meg a zebránál, a gyalogos agya elborult

A biciklisek néha úgy érzik, rájuk nem vonatkoznak a szabályok, ám ezt többnyire megússzák. Most egy gyalogosnál betelt a pohár, miután a kerékpáros nem volt hajlandó megállni az autókkal együtt a zebránál.

Videó: Felhúzták a biciklisek, begőzölt a nő – Egyszerre kettőt is szándékosan elgázolt

A hírek szerint nem sokkal korábban egy zebránál volt nézeteltérés az autós és az egyik biciklis között, ennek végén a bringás “erősen becsapta” a Hyundai hátsó ajtaját. Ennyi elég volt ahhoz, hogy a nő dühében szándékosan elgázoljon rögtön két kerékpárost is.