Videó: A baleset, amiről egyszerűen nem hisszük el, hogy megtörténhet…

Akt.:
A baleset, amiről egyszerűen nem hisszük el, hogy megtörténhet...
A baleset, amiről egyszerűen nem hisszük el, hogy megtörténhet...
Egy hipermarket parkolója állandó forrása az érthetetlennél érthetetlenebb baleseteknek, mivel sokan csak hétvégi „bevásárlókocsinak” használják az autójukat. De az alábbi koccanás még ehhez mérten is teljesen szürreális.

Ha ugyanis az ember szemtől szemben áll egy autóssal, feltételezi, hogy látják egymást, és így talán elkerülhető lesz bármiféle baleset. Legalábbis ezt gondolnánk. A Toyotát vezető hölgynek azonban ez is kevés volt…

Forrás: automotor.hu.


Videó: Ennél érthetetlenebb balesetet még garantáltan nem láttál!

Vannak helyzetek, amikor egyszerűen elkerülhetetlen egy baleset. Na, ez nem az a szituáció.

Videó: Behúzott kézifékkel haladt kilométereken át, észre sem vette…

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy elfelejtettük kiengedni a kéziféket indulás előtt, és csak csodálkoztunk, miért nem akar gurulni az autó. Legrosszabb esetben 5 másodperc után azonban általában mindenkinek leesik, mi lehet a probléma.

Videó: Bement vásárolni, mire visszaért, ő ült az autója tetején…

Sok mindenre számít az ember, mikor bemegy vásárolni egy boltba és a parkolóban hagyja a kocsiját, arra azonban viszonylag ritkán gondolunk, hogy valaki kisajátítja az autót, és átalakítja napozóággyá.

Videó: Nők a volán mögött…

Bár tudjuk, hogy a hölgyek között is vannak kiváló sofőrök, nehéz megállni, hogy ne mutassuk meg a másik oldalt is. Azokat, akiknek kevésbé ajánlanánk az autóvezetést.