Videó: A 14 éves fiú brutál módon csavargatja a fejét 180 fokban

Videó: A 14 éves fiú brutál módon csavargatja a fejét 180 fokban
© Forrás:dailypakistan.com
A pakisztáni Karacsiban élő Muhammad Sameer elképesztő dologra képes. A fejét 180 fokban, a vállait pedig 360 fokban tudja elfordítani.

Muhammad Sameer Khan hihetetlenül hajlékony. Ez a tulajdonsága állítólag nem a természet adománya, hanem egy horrorfilmben látott jelenet inspirálta arra, hogy gyakorolni kezdje vállainak és fejének forgatását.

A fiú abbahagyta a tanulmányait és belépett egy Dangerous Boys nevű tánccsoportba, hogy keresetével támogassa a családját. Asher Khan a csoport vezetője azt mondja, hogy Muhammad elképesztő és ha profi tréningben lesz része, akkor nagy jövő áll előtte.

Maga, az „emberi bagolyként” ismert fiatal is azt reméli, hogy Hollywood felfigyel rá.

Mindenesetre egy pakisztáni plázában előadott bemutatója már bejárta az internetet az egész világon.

Forrás: Dailypakistan / YouTube


Mirjana Kika Milosevic akár egész évben Halloween-partira készülhetne, annyira ijesztőek a sminkjei. Optikai illúzió, kicsit másképpen. [related-post post_id="3125776"] [related-post post_id="3093791"]

A Halloween most is bővelkedett kíméletlen ijesztgetésekben. Volt köztük, ami gyönyörűen betalált, de ahogy az lenni szokott, akadtak olyanok is, amikkel nagyon csúnyán felsültek. A Failarmy hibátlan válogatása! Forrás: YouTube / Failarmy [related-post post_id="3665929"] [related-post...