Videó: 27 rekesz sört küldött az Ajax egy ötödosztályú skót klubnak

Akt.:
27 rekesz sört küldött az Ajax egy ötödosztályú skót klubnak
27 rekesz sört küldött az Ajax egy ötödosztályú skót klubnak - © Fotó: 444.hu
Az Ajax Amsterdam 44 éves rekordját döntötte meg a skót East Kilbride labdarúgócsapata azzal, hogy megnyerte sorozatban 27. bajnokiját.

A skót ötödosztályban szereplő gárda a múlt szombaton a BSC Glasgow 3-1-es legyőzésével javította meg a történelmi csúcsot, amelyet a holland klub 1972 óta tartott.

Az East Kilbride-i mérkőzés után egy Ajax feliratú furgon jelent meg a pályán, platóján 27 rekesz sörrel, Edwin van der Sar, az Ajax marketingigazgatója pedig videoüzenetben köszöntötte a skót együttest:

Gratulálok az East Kilbride sorozatban 27. győzelméhez, és ahhoz, hogy megdöntötte a rekordunkat. Igyatok meg egy sört az egészségünkre, sőt akár 27-et is”

– közölte a korábbi kiváló kapus.

Forrás: 444.hu.


Videó: „Ria, Ria, Hungária” – Hatalmas balhé volt a román-lengyel vb-selejtezőn

Botrányosra sikeredett a Románia-Lengyelország összecsapás péntek este. A román szurkolók nekiestek a lengyeleknek, akik „Ria, Ria, Hungária” rigmussal hergelték a hazai csapat szurkolóit.

Videó: Horrorsérülés és szurkolórugdosás egy chilei focimeccsen

Kíméletlen jelenetek zajlottak le a chilei bajnokság egyik hétvégi mérkőzésén: az Audax Italiano és az Universidad Católica összecsapása több dolog miatt is emlékezetes marad.