Videó: 225 km/h-val ment a motorjával, amikor eszméletét vesztette

Akt.:
225 km/h-val ment a motorjával, amikor eszméletét vesztette
225 km/h-val ment a motorjával, amikor eszméletét vesztette
Kivételes pech után csodaszerű túlélés: a motorversenyzőt eltalálta egy repülő alkatrész, elájult, de csak száguldott tovább. A sokkoló jelenetet egy másik motoros sisakkamerája rögzítette.

A 24 éves Joshua Boyd a norfolki Snettreton 300-as versenyen vett részt, ahol eszméletét vesztette motorozás közben, majd balesetet szenvedett. Minderről egy másik motoros sisakkamerája felvételt is készített.

A sokkoló képsoron látható, hogy egy előtte haladó motorról levált a rosszul rögzített haspajzs: a jókora alkatrész kétszáz fölötti tempónál találta telibe a versenyzőt, amitől azonnal elájult, azonban tovább száguldott tovább a gépével, immár eszméletlenül. Szerencsére azelőtt esett le a motorról, hogy az becsapódott volna az oldalfalba.

Forrás: 444.hu | borsonline.hu.


Videó: A motoros sisakkamerája vette fel, ahogy ütközött, majd „felült” az autó hátuljára

Nem is olyan rég történt egy szinte ugyanilyen baleset: a motoros belerohant a kocsiba, átrepült a csomagtartóra, ott „utazott” tovább. Azt hihetnénk, ilyet csak egyszer látunk egy életben, de nem!

Videó: Megdöbbentő! Agyvérzést kapott vezetés közben, a lába pedig a gázpedálra tapadt

Döbbenetes videó járja az internetet: az Egyesült Államokban egy férfi vezetést közben kapott agyvérzést, ráadásul úgy, hogy a gázpedálra tapadt a lába. Bár már defektet kapott és az autó szinte totálkárosra volt törve, csak hosszú kilométerek után tudott megállni, mikor elakadt a kereke az út szélén.

Videó: A reakció a balesetnél, amiről azt hittük, csak a filmekben létezik

A baleseteknél általában ezredmásodpercek alatt kell döntést hozni. Vannak, akik bepánikolnak, mások tökéletesen reagálnak a szituációra. Az alábbi videóban egy igazi „filmes” jelenet játszódik le.

Sokkoló videó: Motorversenyt tartottak a testvérek, mindketten belehaltak (18+)

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, az egyik legijesztőbb autós videót töltötték fel a Youtube-ra néhány napja.