Videó: 15 éve nem volt ennyi hó Bánkúton novemberben

Akt.:
15 éve nem volt ennyi hó Bánkúton novemberben
15 éve nem volt ennyi hó Bánkúton novemberben - © Forrás: RTL Klub
Bánkút, Kékestető – Kékestetőn 25 éve nem volt ennyi hó novemberben. Így a korán érkezett télnek ott örültek igazán. Sokan kirándultak vasárnap a hegyekbe, hogy megcsodálják a látványt. Bánkúton, a bükki síparadicsomban is szokatlan a mennyiség.

Tavaly az egész szezonban mindössze egy napig működtek a sípályák. De a hónak nem örülhetnek sokáig, a meteorológus szerint hamarosan elolvad. Az RTL Klub riportja.

Videó: RTL Klub


Fotók: Megérkezett a tél, szánkóra pattantak a Bükkben

Fotók: Megérkezett a tél, szánkóra pattantak a Bükkben

Bükkszentkereszt – A hétvégén megyénkbe is megérkezett az igazi tél, Bükkszentkereszten boldog szánkózók lepték el a havas domboldalt.

 

 

Fotók: Szentléleken már hóembert építettek

Fotók: Szentléleken már hóembert építettek

Miskolc – Észak-Magyarország magasabban fekvő részeire is megérkezett az első havazás. Szentléleket már néhány centis hó borítja, sőt már az első hóembert is megépítették.

 

 

Lehűléssel kezdődik a jövő hét

Lehűléssel kezdődik a hét

Budapest – Lehűlésre kell készülni a héten: a leghidegebb órákban akár mínusz 7 Celsius-fok is lehet, s néhol még napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet. Emellett sokat süt majd a nap, de eső, hó, ónos eső is várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.