Vicceltek a rendőrtanoncok: nagy dugót okoztak Budapesten – RTL Klub

Viccből okoztak a szokásosnál is nagyobb dugót a rendőrök Budapesten, a reggeli csúcsforgalomban. Az amúgy is feszült autósok idegeit egy hatalmas terepjáróval borzolták. A konvoj az egyik legforgalmasabb fővárosi úton ment végig. A legtöbben annyira meglepődtek, hogy még mérgelődni is elfelejtettek – számolt be az RTL Klub Híradója.

A szokásos reggeli dugóban rostokoló autósokat egymás után terelték le az útról a motoros rendőrök. Mindezt egy bigfoot, azaz egy teherautóra szerelt 3 és fél méter magas terepjáró miatt. Amerre járt óriási dugót okozott, a legtöbben azonban annyira meglepődtek, hogy méltatlankodni is elfelejtettek.

A mostani dugóért a rendőrtiszti főiskola diákjai a felelősek, akik a hallgatói napok keretében viccelték meg a közlekedőket. Fóris Sándor, az intézmény rektor helyettese elmondta, hogy ilyenkor általában valamilyen meglepetést készít elő a hallgatói önkormányzat. Ezt egyébként a főiskola vezetése előtt mindig titokban szokták tartani, és úgy szervezik. Szokott lenni vezető váltás, rendfokozat csere vagy különféle autós versenyek.

A rendőrtanoncok azt mondták, jövőre még meglepőbb akcióra készülnek.