Vezetés közben rosszul lett, napraforgó táblába borult egy nő Gesztely és Sóstófalva között

Akt.:
Vezetés közben rosszul lett, napraforgó táblába borult egy nő Gesztely és Sóstófalva között
© Fotó: police.hu
Miskolc, Edelény, Gesztely – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 15-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy férfi közlekedett tehergépkocsijával 2017. augusztus 15-én 08 órakor, a Múcsony és Edelény közötti útszakaszon. A 27. számú főút egyik útkereszteződésében balra kanyarodva az előtte szabályosan közlekedő elektromos kerékpárnak ütközött, mely során a kerékpárt vezető férfi elesett és a baleset következtében könnyű sérülései lettek.

Egy nő közlekedett autójával 2017. augusztus 15-én 16 órakor, a Gesztely és Sóstófalva közötti útszakaszon, amikor rosszulléte miatt elvesztette uralmát a személygépkocsija felett és az út bal oldalán lévő napraforgó táblába borult. A baleset következtében a sofőrnek súlyos sérülése keletkezett.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Egy férfi közlekedett személygépkocsijával 2017. augusztus 15-én 17 órakor Szirmabesenyő belterületén, amikor az út jobb oldalán lévő, mopeddel közlekedő személynek ütközött annak előzése során. Az ütközés következtében a moped vezetőjének könnyű sérülése keletkezett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizennégy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket a KRESZ szabályainak mindenkori betartására a további balesetek elkerülése érdekében.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –