Vetélkedés, nyelvtanulás Mezőkövesden

Mezőkövesd – Idegennyelvi országismereti vetélkedőt rendeztek Mezőkövesden, a Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskolában, ahol német és angol nyelvből mérték össze tudásukat a résztvevők.

Az eseményen elsőként Reich László igazgatóhelyettes köszöntötte a diákokat. Kiemelte, hogy a nyelvtudás a munkaerőpiacon való elhelyezkedésben is komoly előnyt jelenthet, hiszen sok cégnek vannak nemzetközi kapcsolatai. Hozzátette, a verseny célja a nyelvismeret gyakorlása és bővítése. A verseny első fordulóját március 7-én tartották, akkor a diákoknak egy power pointos bemutatót kellett tartaniuk, míg a döntőben egy-egy várost kellett bemutatniuk. A vetélkedőn tíz csapat német, míg nyolc angol nyelven készítette el a feladatot. Az értékelést szakmai zsűri végezte.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s