Veszprémben folytatják a felkészülést

Akt.:
Veszprémben folytatják a felkészülést
Veszprémben folytatják a felkészülést - © Fotó: Marosréti Ervin
Többen is sérüléssel bajlódnak a férfi kézilabda-válogatott keretében.

Háromgólos előnnyel várja a férfi kézilabda-válogatott a szlovénok elleni vb-selejtező visszavágót. Mint ismert, a Veszprém Arénában a mieink 25-22-es előnyt harcoltak ki a velenjei visszavágóra, amelyet vasárnap 18 órától rendeznek meg.

Mocsai Lajos szövetségi-kapitány együttese kétnapos pihenő után, szerdától folytatja a közös munkát. A keretből többen is sérüléssel bajlódnak. Gulyás Péter ujjsérülése tűnik a legsúlyosabbnak, ezért kérdés, hogy a visszavágón számíthat-e a szélső játékára a szakvezetés. Zubai Szabolcs lábizom-sérüléssel bajlódik, Ilyés Ferenc pedig a kezére kapott ütést. A csapatkapitány Harsányi Gergely térde a meccs első félidejében kiugrott, de így is folytatni tudta a játékot. Mindezek ismeretében Mocsai Lajos behívta a keretbe Szalafai Gábort, a gyöngyösiek jobbszélsőjét is. A párharc győztese vehet rész a soron következő, immáron olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, amelyet 2015 januárjában Katarban rendeznek meg.

ÉM-ME


Férfi kézilabda vb-selejtező – A szövetség magyarázatot vár az RTL Klubtól

Budapest, 2014. június 10., kedd (MTI) – A Magyar Kézilabda Szövetség magyarázatot vár az RTL Klubtól, amiért a csatorna vasárnap, a szlovénok elleni világbajnoki selejtezőn a rendes játékidő letelte előtt megszakította a közvetítést, így a szurkolók nem értesülhettek a találkozó végeredményéről. tovább »

Férfi kézilabda vb-selejtező – Kérdéses Gulyás szereplése, Szalafai a keretben

Budapest/Veszprém, 2014. június 10., kedd (MTI) – Ujjsérülés miatt kérdéses Gulyás Péter szereplése a szlovénok elleni vasárnapi világbajnoki selejtezőn, de rajta kívül másik három játékos is sérüléssel bajlódik a férfi kézilabda-válogatottban. Szalafai Gábor utólag bekerült a keretbe. tovább »

Férfi kézilabda vb-selejtező – A sérültek is készülnek a visszavágóraBudapest, 2014. június 9., hétfő (MTI) – A magyar férfi kézilabda-válogatott több tagja megsérült a szlovénok elleni világbajnoki selejtező első mérkőzésén, de mindannyian megkezdik a felkészülést a visszavágóra. tovább »

Férfi kézilabda vb-selejtező – Háromgólos előny a szlovénok ellen

Veszprém, 2014. június 8., vasárnap (MTI) – A magyar férfi kézilabda-válogatott három góllal, 25-22-re nyert a vendég szlovén csapat ellen a világbajnoki selejtező első, vasárnapi mérkőzésén, Veszprémben. Az utolsó tizenegy percben csak egyszer volt eredményes Mocsai Lajos együttese. tovább »