Veszprémbe látogat az MVFC, a DEAC kikapott

A piros mezes Mezei-Vill idegenben lép pályára
A piros mezes Mezei-Vill idegenben lép pályára - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A tabella ötödik helyén álló veszprémi csapat látja vendégül a Berettyóújfalu együttesét a férfi futsal NB I. 15. fordulójában, hétfőn 18.30-tól.

A Mezei-Vill 33 ponttal vezeti a küzdelemsorozatot, a Veszprém 19 egységet gyűjtött eddig. Novemberben, a Pálfi István Rendezvényközpontban átgázolt Madarász János alakulatán az MVFC, mely 8–2-re tudott nyerni.

A sorozatban szereplő másik hajdú-bihari egylet, a DEAC már pénteken lejátszotta aktuális meccsét, hazai pályán 3–2-re kaptak ki Elek Gergő tanítványai a Dunaferrtől. Egy gól esett az első félidőben, az ötödik percben szerezték meg a vezetést a vendégek.

Izgalmasabb volt

A szünet utáni játékrész már több izgalmat tartogatott: Kántor Tamás egyenlített nem sokkal a folytatás után, ám rövidesen ismét az újvárosiaknál volt az előny. A 29. minutumban Varga Dániel ega­lizált, azonban a Dunaújváros újra előnybe lőtte magát, és nyert 3–2-re.

HBN


A tények

DEAC–Dunaferr 2–3 (0–1)

Debreceni Egyetemi Sportcsarnok, vezette: Deme R.

DEAC: Faragó Á. – Kasuba M., Esztergomi Á., Buka B., Varga D. Csere: Dukát P., Bun R., Tóth A., Kántor T., Sándor B., Szabó P. Vezetőedző: Elek Gergő.

Dunaferr: Reveland Z. – Horváth N., Németh P., Varga Cs., Hosszú Á. Csere: Rigó L., Cseresnyés A., Schrancz B., Bartha R., Fridrich D., Boldizsár Cs., Pál P., Csányi D. Vezetőedző: Takó Csaba.

Gól: Kántor T. (24.), Varga D. (29.), illetve Pál P. (5., 33.), Németh P. (27.).Sporthírek