BOON - Sport - Megye II.

2019.03.19. 11:06

Hét gólt rúgott a tizenháromból

Alsózsolca - A megyei II. osztályú bajnokság Északi csoportjának 19. fordulója keretében az Alsózsolcai Közösségi Sport Club csapata a Szendrő Városi Sport és Szabadidő Klub alakulatát fogadta, az eredmény 13–0 lett a hazaiak javára. A tizenhárom gólból Vadász Róbert egymaga hetet jegyzett.

Alsózsolca - A megyei II. osztályú bajnokság Északi csoportjának 19. fordulója keretében az Alsózsolcai Közösségi Sport Club csapata a Szendrő Városi Sport és Szabadidő Klub alakulatát fogadta, az eredmény 13–0 lett a hazaiak javára. A tizenhárom gólból Vadász Róbert egymaga hetet jegyzett.

Általában belövi

– Még soha nem vettem be a kaput hétszer – mondta Vadász Róbert, akit nagy ünneplésben részesítettek a nézők. – Természetesen a társaim is gratuláltak, a meccs után pedig a több mint fél tucat találatom jó okot adott a közös koccintásra. Góljaim közül négyet jobb lábbal, egyet ballal, kettőt pedig fejjel értem el. Egy mérkőzésen korábban csak négyig jutottam, ezt tavalyelőtt produkáltam, szintén a megyei II. osztályban. Most tizennégynél tartok és remélem, hogy mire véget ér a bajnokság, megduplázom ezt a számot, és a listán előkelő helyen végzek majd.

A 23 esztendős, 175 centiméteres és 65 kilós labdarúgó két éve „szolgál” Alsózsolcán, korábban a Gesztely színeiben szerepelt.

– Mindig csatár voltam, már kisgyerekként is a háló megrezegtetése adott nekem örömöt – folytatta a gólvágó. – A helyzetkihasználás az erősségem, ha jó labdát kapok, akkor általában belövöldözöm, de akkor sem jövök zavarba, ha egy-két csel után kell kikaparnom magamnak a „gesztenyét”. Abból csak előnyöm származik, hogy úgymond kétlábas vagyok és bár nem nevezhetem magam égimeszelőnek, nem jövök zavarba akkor sem, ha fejelnem kell.

Meghatározó játékos

Vadász Róbert szorgalmas játékos hírében áll, az edzésmunkából is kiveszi a részét.

– Hetente két tréningünk van és csak akkor mulasztok, ha halaszthatatlan dolgom támad – közölte a támadó. – A soron következő fordulóban Tiszalúcra megyünk, nehéz ­meccs lesz, de a papírforma alapján azért nyernünk kellene. Ami engem illet: nagyon jól érzem magam Alsózsolcán és a klubnál, nem akarok távozni, bár a gesztelyiek már hívtak, aztán soha nem lehet tudni, hogy a nyáron nem kapok-e máshonnan visszautasíthatatlan ajánlatot. Egyébként nős vagyok, a városhoz köt a családom, azt pedig apaként nagyon szeretném, ha a hamarosan öt­esztendős fiamból valamikor futballista válna.

Játékosának szavait végighallgatta Hegedűs Csaba, az alsózsolcaiak edzője, aki kijelentette:

– Robi meghatározó embere a csapatunknak. Minden meccsünkön számítok rá, ugyanis gyors, kiemelkedő a rúgótechnikája és fejjátéka is van. Nem félek attól, hogy a szezon végén bejelenti a távozását, ugyanis helybeli, és tudom, hogy jól érzi magát nálunk.


Tévedésből nyolc

A hivatalos jegyzőkönyvbe és az MLSZ adatbankjába is az került, hogy Vadász Róbert nyolc gólt szerzett. A valóságban azonban „csak” hetet. A játékvezető ugyanis Erdei-Nagy Norbert egyik találatát is Vadásznak írta be.


[related-post post_id="4174491"]

[related-post post_id="4175412"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!