Friss hírek

2009.03.15. 05:55

Változik a buszközlekedés március 15-én Győrben és Sopronban

<p>Győrben a március 15-i rendezvények jelentősen érintik a helyi és a helyközi buszközlekedést is. Az események időtartamára teljes szélességében lezárják a Szent István utat a Baross Gábor híd és Jókai utca között. A forgalomkorlátozás miatt délelőtt háromnegyed tizenegy és tizenkét óra között, valamint este fél hét és fél kilenc között az 1-es és a 85-ös úton közlekedő helyközi autóbuszok terelőútvonalon járnak. A győri helyi járatok pedig délelőtt megvárják az ünnepség végét, míg este módosított útvonalon közlekednek. Sopronban reggel nyolc és délután egy óra között kell útvonalváltozásokra számítani, a buszok ugyanis nem érinthetik a Széchenyi teret.</p>

A Kisalföld Volán tájékoztatása szerint Győrben a helyközi járatok a délelőtti és esti ünnepségek ideje alatt nem érintik majd a győri Eötvös parkot. A helyi járatoknál pedig délelőtt késésekre kell számítani. Az autóbuszok ugyanis megvárják a megemlékezések végét. Az esti ünnepség ideje alatt pedig nem érintik a Révai Miklós utcában, a városházánál, az Aradi vértanúk útján, a megyeházánál, a Honvéd ligetnél és az Eötvös parknál lévő megállóhelyeket.

Sopronban az útvonalváltozás az 1-es, a 2-es, a 10-es, a 10A, a 10B, a 10Y, a 11-es, a 12-es, a 12 A, a 14-es, a 20-as és a 20K jelzésű autóbuszokat érinti.

A soproni és győri autóbuszok útvonalváltozásáról bővebben a www.kisalfoldvolan.hu honlapon tájékozódhatnak az utasok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!