"Vérkönnyek" a csempén: csoda vagy bűncselekmény Sátoraljaújehelyen?

Egyelőre megmagyarázhatatlan “jelenség” történt egy sátoraljaújhelyi lakásban a minapi éjjelen, mert titokzatos vércseppek jelentek meg a földön és a csempén – legalább is erről tett bejelentést a tulajdonos.

Valamilyen transzcendes jelenés történt volna a sátoraljaújhelyi családnál? Miért, és honnan “könnyezett vért” a ház burkolata több helyen? Elfogadható válasz még nincs…

Értesülésünk szerint az esti fürdőszoba használat után aludni tért a család, de éjjel még egyikük kiment a fürdőbe. Ekkor vette észre döbbenten, hogy több helyen “vérkönnyes” a csempe és padlózat is.

A válasz egyelőre nem ismert. Még az is tisztázatlan, hogy milyen lényből-lénytől származik a vér. Hétfőn délelőtt sikerült beszélni a ház tulajdonosával, de felesége és később haza érkező hozzátartozója is nagyon határozottan arra intették a férfit, hogy ne beszéljen semmit a dologról. Közölték: Nem nyilatkoznak!

Nem tudjuk, mi lehet a titkolózás hátterében. A bejelentés nyomán a rendőrség is vizsgálódik az ügyben, de mivel a házban senkinek nincs sérülése, nincs sebsülésük, ami vérnyomokat hagyhatott volna, ráadásul idegent nem láttak a házban, a válasz továbbra is a titkok körébe tartozik. Legalább is egyelőre.

Ha újabb információ birtokba jut portálunk, megosztjuk olvasóinkkal a megmagyarázhatatlan (megmagyarázhatatlannak tűnő) történet további részleteit.