Friss hírek

2009.07.14. 10:45

Marihuánát termesztettek Cserépfalu határában

<p>Kisebbfajta kábítószer ültetvényt találtak a rendőrök a napokban Cserépfalu határában. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés miatt nyomoz. A két gyanúsított szabadlábon védekezik.</p>

18 tő marihuánát találtak - cserépbe ültetve - egy elhanyagolt kertben Cserépfalu külterületén a rendőrök - tájékoztatta a Független Hírügynökséget kedden Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrkapitányság szóvivője. A kert tulajdonosánál egy hajdúböszörményi férfinél házkutatást tartottak. A bódító növényeket és 60 grammnyi marihuánát lefoglalták. Kiderült a telket nem a férfi, hanem volt feleségének új partnere használja, bár a nyilvántartás szerint a föld az ő nevén van.

A telek használója egy Derecskén élő férfi, akinél szintén házkutatást tartottak, nála marihuána maradványokat foglalt le a rendőrség. A férfi azt vallotta, a növényeket saját használatra termesztette.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés miatt nyomoz. A két férfi szabad lábon védekezhet. Ha elítélik őket, akár öt év börtönbüntetést is kaphatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!