„Vereség esetén derül ki, hogy ki milyen csapatember…”

Illusztráció - „Vereség esetén derül ki, hogy ki milyen csapatember...”
Illusztráció - „Vereség esetén derül ki, hogy ki milyen csapatember...”
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 27. fordulójában szombaton két meccset játszottak.

Mezőcsát – Bükkzsérc 1-7 (0-1)

Mezőcsát, 50 néző. V.: Tóth II. T.

Mezőcsát: Bíró (Polgár) – Balázs J., Balázs L., Csapó, Nagy, Hadari, Kolompár, Balogh, Koczka, Jámbor, Horváth. Edző: Koczka Ferenc.

Bükkzsérc: Szalay – Csiszár I., Rémiás, Csirmaz, Nagygyörgy, Szemán I. (Gáspár), Karancsi (Madarász), Horváth, Szemán P., Csiszár Sz., Fehér (Török) Edző: Kovács József.

G.: Balogh, ill. Rémiás (3), Horváth (2), Csiszár Sz. (2). Jók: Balázs l., ill. az egész csapat. Ifi: 0-17.

Koczka Ferenc: – Az első félidőben partiban voltunk. Szünet után kijött az erőnléti különbség. Gratulálok a bükkzsérci csapatnak. Jó játékvezetés. Hajrá Csát!

Kovács József: – Köszönjük a mezőcsátiak sportszerűségét, hogy hozzájárultak a korábbi kezdéshez. A továbbiakban sok sikert nekik!


Ónod – Tiszakeszi 3-0 (1-0)

Ónod, 100 néző. V.: Porcs.

Ónod: Kónya – Borbély (Zemlényi), Szakáczki, Dolyák (Kállai), Stoff (Huszár), Takács, Rácz (Győri), Krajnyák, Balogh, Profáncsik, Tóth. Edző: Répási Ferenc.

Tiszakeszi: Bordás – Lovász, Szabó, Bak (Lévai), Farkas (Müller), Borza, Egyed, Nyeste, Tamás, Sepsi (Sófer), Lados. Edző: Molnár János.

G.: Rácz (2), Dolyák. Jók: Rácz és az egész csapat, ill. senki. Ifi: 4-2.

Répási Ferenc: – Szeretnénk ezt a győzelmet Pásztor Péter „apatársunk” most született kislányának Pásztor Flórának ajánlani. Kiváló játékvezetés.

Molnár János: – Gratulálok volt edzőnknek Répási Ferencnek, aki csapatát jól motiválta és szervezetté tette ellenünk. Teljesen megérdemelten győztek. Az én csapatom szereptévesztésben van: azt hiszik, hogy futás nélkül, csapategység nélkül, akarat nélkül, fegyelmezetlenül és csak a mezt kivíve a pályára mérkőzést lehet nyerni. Vereség esetén derül ki, hogy ki milyen csapatember, hogy tud küzdeni társaiért. Ha ezeken nem változtatunk, akkor ilyen eredmények várnak ránk. Mindenkiben meglátjuk a hibát még a játékvezetőben is, pedig csak saját magunkkal kéne foglalkoznunk, akkor újra visszatérhetünk a régi kerékvágásba.

ÉM


Illusztráció - Október 1-ig eltiltották a Szalonna játékosát - Labdarúgó fegyelmi határozatok
Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után. Az MLSZ megyei igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő büntetéseket osztotta ki a múlt heti fordulóban kiá...