Helyi közélet

2015.12.12. 14:16

Interjú: Vastag Csaba

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Vastag Csaba volt, aki mesélt a 2015-ös évéről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Vastag Csaba volt, aki mesélt a 2015-ös évéről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Szabi: Legutóbb szeptemberben, a Miskolci Sörfesztiválon jártál nálunk, most pedig a Tedben varázsoltad el a közönséget. Milyen emlékeid vannak a fesztiválos fellépésről és milyen volt most a hangulat?

Vastag Csaba: A sörfesztiválos fellépésem nagyon remek hangulatban telt, szóval csupa pozitív élménnyel távoztam szeptember elején Miskolcról éppúgy mint most, hiszen a Ted clubban is egy nagyon forró hangulatú este jött össze annak ellenére, hogy ezen a

hétvégén a szombat munkanap. Sosem csalódtam eddig Miskolcban, és ezt a mostani este csak megerősítette bennem.

 

Szabi: Összefoglalva,milyen éved volt idén?

Vastag Csaba: Elég dolgos évet zártam, hiszen az új lemez munkálatai a napokban fejeződtek be,ezenkívül a "Játékkészítő" színdarabot is csináljuk. A Játékkészítő története arról mesél a mai gyerekeknek, akik gyakran belefeledkeznek a lélektelen videojátékokba, hogy a fantázia világában is számos érdekes és izgalmas történettel találkozhatnak. Sőt a régi idők meséinek segítségével akár új barátokra tehetnek szert.

A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló pop-show-musical a fergeteges színészgárda mellett egyedülálló látványvilággal ragadja ki a nézőt a realitásból. De meg kell említeni a "Grease musical-t", amely egy országjáró előadás, és amivel december 19-én Miskolcra a Generali Arénába érkezünk. A Zsédával való közös munka ugyancsak nagyon kellemes emlékeket hagyott bennem, mert nagyon jó barátok vagyunk Adriennel már több mint tíz éve, aki egy hibátlan Nő és énekesnő, akivel mindig öröm a munka.

 

Szabi: Tervek?

Vastag Csaba: 2016 - főként a turnékról fog szólni, azaz januártól a zenekarral kizárólag nagykoncerteken veszünk részt, és

így szeretnénk már sokkal igényesebben átadni mindenkinek majd az új lemez anyagát.

 

Szabi: Köszönöm Csabi, további sikereket!

Vastag Csaba: Köszönöm Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában