Verekedésre hívta volt élettársát az Újgyőri főtéren

Verekedésre hívta volt élettársát az Újgyőri főtéren
Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. október 12-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Zsolt 39 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 19 óra 30 perc körüli időben Miskolc, Újgyőri főtéren szidalmazta, veréssel fenyegette, illetve verekedésre hívta fel volt élettársát. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A tiszaújvárosi rendőrök további két férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a kazincbarcikai és a miskolci egyenruhások további egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halállal és négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 12 esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –