Verekedésre hívta az agresszív férfi a Búza téri piacost

Verekedésre hívta az agresszív férfi a Búza téri piacost
© Fotó: google.com
Miskolc, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. december 12-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Gy. László 37 éves gesztelyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 8 óra 20 perc körüli időben a Miskolc, Búza téren agresszív magatartást tanúsított, illetve verekedésre hívott fel egy a helyi piacon dolgozó férfit. A szabálysértőt a járőrök a helyszínen tetten érték, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A tiszaújvárosi rendőrök további két fővel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 11 esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –