Miskolc Rally 2008

2008.05.02. 11:04

Mindenki mosolyog Ragálynál

<p>A ragályi cél előtt szurkolói pontot alakított ki a 15. Szemerey Transport Miskolc Rally szervezőbizottsága.</p>

A mai harmadik és hetedik (holnapi 10., 14.) gyorsasági szakasz helyszínén, a ragályi cél előtt szurkolói pontot alakított ki a 15. Szemerey Transport Miskolc Rally szervezőbizottsága, és a Hell Energy Drink. A katlanszerű kanyarban folyamatos programokkal, zenékkel és friss információkkal látják el a kilátogató többezer érdeklődőt. Szól a zene, a közönség pedig a késés ellenére fegyelmezetten, a rendezők utasításait betartva várja a versenyautókat. Ezt emelte ki Holczer Dániel, az MNASZ média-bizottságának a vezetője is.

- Mindenki mosolyog Ragályban, ez kell ennek a sportágnak - hangsúlyozta a cél előtti kanyarban Holczer Dániel. – A további futamokra nézve példaként szolgálhat ez a mostani kezdeményezés. Ahogy beértünk a településre, onnantól kezdve mindenki szívélyes. A fegyelem maximális, a segítők valóban azért vannak, hogy útba igazítsák a nézőket. A hangulat pedig egyszerűen fantasztikus. Bár még csak most ment el a rally első osztály eleje, de már így is maradandó az élmény. Ilyen újításokra van szüksége a rallynak, jó látni, hogy családok jönnek ki, és kulturáltan szórakoznak Észak-Borsodban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!