Asztrológia

2012.08.03. 08:37

Napi horoszkóp - péntek 2012.08.03.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Ha elért valamit az életben, óvakodjék az irigyektől és a vetélytársaktól. Ha ellenfele Önnél erősebb, kerülje az összetűzést még akkor is, ha úgy érzi, Önnek van igaza. A mai napon egyetlen vitát sem tud diplomatikusan lezárni, csak komoly és értelmetlen veszekedésekké fajul el, mely nem viszi Önt előre a céljai elérésében. Ellenben sok külső szemlélőben kelthet ellenérzéseket a parttalan vagdalkozás.

Bika

04.21-05.21

Ha oly szerencsés, hogy szabadságon van, könnyen talál olyan foglalatosságot, ami kellő kikapcsolódást nyújt. Egy izgalmas könyv, hangulatos sétahajókázás vagy egy esti kertmozi akkor is módot ad némi lazításra, ha már (vagy még) nem nyaral. Próbálja meg úgy alakítani a napi programját, hogy sétára, úszásra mindig legyen alkalma. Télen ugyanis hiába szeretne nagy túrákat tenni vagy sokat sportolni a szabadban, nem lehetséges.

Ikrek

05.22-06.21

Az Ikrek testvére a Vízöntő, aki egy edényből vizet önt a világba. Az Ön jegyét két bolygó is uralja egyszerre, a Szaturnusz és az Uránusz. A két bolygó együttes hatása gyökeresen ellentétes. A Szaturnusz rendet, az Uránusz káoszt jelent. Ön kétféle „ideológiát” hordoz magában. Egyfelől engedelmes és megértő, másfelől anarchista és türelmetlen. Mostanában megpróbálja a két tulajdonságot összebékíteni. Nehezen megy, de megéri.

[poll id="4"]

Rák

06.22-07.22

Úgy érzi, összeesküdött Ön ellen a világ. Ne süllyedjen el a reménytelen önsajnálatban, inkább tartson számvetést. Valószínűleg ennek során rá fog jönni, hogy sokkal inkább önmaga a hibás abban, hogy így alakultak a dolgai, mint mások. Ha idáig eljut, innen már csak egy apró lépés lehet a megoldás azokra a gondokra, melyek most annyit foglalkoztatják. Most megkaphatja a válaszokat a fel sem tett kérdéseire.

Oroszlán

07.23-08.23

Már az előjelekben sem bízhat. Minden úgy kezdődött, ahogy az a „nagykönyvben” meg van írva. A biztató jelek optimizmussal töltötték el, de végül mégiscsak keserű élményekkel tér haza. Vigyázat! A partnere megunta már a várakozást, és ultimátumot adhat Önnek. Töltse vele ezt a kellemes nyári estét, nem fogja megbánni. Ne legyen most gyanakvó vagy elővigyázatos, egyszerűen csak könnyed és felszabadult.

Szűz

08.24-09.23

Ne bízzon meg senkiben, ne üljön fel minden mesének, különösen azon emberekkel legyen elővigyázatos, akik az elmúlt héten léptek az életébe. Üzleti szerződéseknél csak egészen biztosra menjen, lakáscserére addig ne adjon előleget, amíg nem győződik meg az ajánlatot tevő szavahihetőségéről. Ha elkerüli a leselkedő pénzügyi csapdákat, egyéb kellemetlenségek nem bolygathatják meg a nyugalmát.

Mérleg

09.24-10.23

Hát ez a csalódás most nagyon nem hiányzott. Pechje van. Vigasztalja az a tény, hogy minden rossz után jönnie kell valami jónak is. Sőt, ennél a rossznál már nemigen van rosszabb, így most már csak felfelé ívelhet a sorsa. Ha a magánéletében, párkapcsolatában érte a csalódás, kissé nehezebben heveri ki lelkileg, ha viszont a hivatásában keletkezett a törés, azt anyagilag fogja megsínyleni.

Skorpió

10.24-11.22

Ha jót akar magának, azt teszi, amiben a kedvét is találja. Ideális a mai nap az alkotómunkára, az elmélyedésre vagy a kikapcsolódásra baráti társaságban. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb programot, és hétfőig azt is felejtse el, hogy van munkahelye, vannak hivatalok, egyáltalán kötelezettségek a világon. Adja át magát a teljes kikapcsolódásnak, a szórakozásnak, ha kell, az eufóriának.

Nyilas

11.23-12.21

Ha az érdekeit úgy próbálta meg érvényesíteni, hogy közben nem volt tekintettel másokra, most váratlan ellenállásba fog ütközni. A családjában meglévő véleménykülönbségeket ma vitassa meg velük, nehogy nagyobb baj legyen belőle. A különböző okmányokat, szerződéseket és egyéb hivatalos iratokat ma különösen figyelmesen tanulmányozza át, és csak azután írja alá, ha minden pontját megértette.

Bak

12.22-01.20

Ami Önből hiányzik, megvan a partnerében. Mint két ellenpólus remekül működnének. Az anyagi megfontolás is erre fogja ösztönözni. Nagyon fontos, hogy a partnerét jól válassza meg. Most nem gyümölcsöző a hirtelen támadt ismeretség. Miután meggyőződött a szavahihetőségéről, megbízhatóságáról, ajánlja fel neki az együttműködést. Jól megalapozott, kidolgozott tervvel érdemes csak belekezdeni.

Vízöntő

01.21-02.19

Úgy érzi magát, mintha egy nagy kő esett volna le a szívéről. Könnyed, felszabadult, mert túljutott egy nehéz időszakon. A csillagok már nem akadályozzák semmiben, nyugodtan belekezdhet új vállalkozásokba. Ez az anyagiakra is vonatkozik. Itt az ideje, hogy nagytakarítást rendezzen az érzelmi életében is. A negatív gondolatokat örökre el kell felejtenie, akárcsak a sérelmeit. Forduljon a párja felé szeretettel, megértéssel és barátsággal.

Halak

02.20-03.20

Milyen nyitott a világra? Ahogyan embertársai felé közelít, ugyanazt kapja vissza. Lehet, érdemes lenne érzékenyebben és finomabban véleményt nyilvánítania. Így ugyan nem fog egyesekre oly mély benyomást tenni, nem lesz annyira tárgyilagos, világos és érthető, de befolyásolhatóbbnak és együttérzőbbnek fog hatni. Így lényegesen több érzelemmel találkozhat. És így nyitottabbá és segítőkészségesebbé is válik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!