Vegyésztechnikusokkal erősít a MOL Petrolkémia

Tiszaújváros – A MOL Petrolkémia 14 munkatársa tette le június 6-án a kihelyezett vegyésztechnikusi oktatás záróvizsgáját.

A sikeres diákoknak Huff Zsolt, a MOL Petrolkémia Zrt. vezérigazgatója gratulált az eredményhez. A képzés része a MOL Petrolkémia átfogó HR-programjának, melynek keretein belül folyamatosan képzi munkatársait, illetve együttműködik a régió több középiskolájával és felsőoktatási intézményével.

„Évről évre biztosítjuk munkatársaink számára a vegyésztechnikusi oktatást, amelyen egyre többen vesznek részt. Számomra ez azt mutatja, hogy a kollégák igenis szeretnének fejlődni, ami egy ilyen komoly innovációs igényű iparágban, mint amilyen a vegyipar és azon belül is a petrolkémia, elsődleges fontosságú” – mondta a vezérigazgató.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s