Helyi közélet

2013.12.06. 17:48

Készenléti Rendőrség: Előállították az agresszív férfit

Olaszliszka, Sárospatak - A Készenléti Rendőrség munkatársait egy Olaszliszkán történt családi konfliktushoz hívták segítségül.

Olaszliszka, Sárospatak - A Készenléti Rendőrség munkatársait egy Olaszliszkán történt családi konfliktushoz hívták segítségül.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. december 5-én 14 órakor egy Olaszliszkán történt családi konfliktushoz mentek ki intézkedni.

A rendőrség ügyeletére érkezett bejelentés szerint a település egyik házánál egy 49 éves férfi és lánya 46 éves élettársa előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást. A rendőrök kiérkezésekor a helyszínen hátra maradt apa tovább folytatta agresszív magatartását és a rendőrök intézkedésének sem volt hajlandó alávetni magát, ezért további intézkedésre előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában