haon-sportoldal

2011.07.06. 17:09

Szakály úgy véli, a DVSC-TEVA éve jöhet

Debrecen - A középpályás szerint ismét kijut a DVSC a  nemzetközi porondra.

Debrecen - A középpályás szerint ismét kijut a DVSC a  nemzetközi porondra.

A nyáron Belgiumba igazolt Czvitkovics Péter a Loki motorja volt az utóbbi években, távoztával a karmesteri pálca is árván maradt. A drukkerek szerint ezt a pálcát egy jó formában lévő Szakály Péter magához ragadhatná.

– Eddig is a pálya közepén játszottam, igaz, Cicóval együtt. Többször futballoztam már a szélen és a középpálya közepén is, jómagam jobban szeretek beljebb játszani, de ott igyekszem a legjobbat nyújtani, ahová állít a szakvezetés. Ha rám hárul az a feladat, hogy pótoljam Czvitkovicsot, akkor igyekszem mindent megtenni a jó teljesítmény érdekében – nyilatkozta Szakály, aki egyébként bizakodó a piros-fehérek jövőjét illetően.

– Úgy vélem, hogy pozitív változáson megy keresztül a csapat, az utóbbi edzőmeccseken ezt megtapasztalhatták a szurkolók. Becsülettel végigdolgoztuk a felkészülést és az ötödik helynél csak jobb jöhet... Bízom benne, hogy egy harcos, szerethető gárdát alkotunk majd.

Szakály fejben is rendben

Szakály önkritikusan látja az utóbbi szezont.

– Az elmúlt idényben akadtak problémáim, ez tény, magánéleti és egészségügyi gondokkal is küzdöttem, de ennek már vége. Sikerült sérülésmentesen végig csinálnom a felkészülést, egyetlen edzést sem kellett kihagynom, fejben is rendben vagyok, tehát bizakodom. Véleményem szerint újra a mi szezonunk jöhet, amelynek végén minimum a nemzetközi porondra vezethet a Loki útja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!