Vegyész RC: A mester azt ígéri, hogy megverik a Sümeget

Vegyész RC: A mester azt ígéri, hogy megverik a Sümeget
Kazincbarcika – Vasárnap este lép pályá­­­ra a Vegyész RC Kazincbarcika NB I-es férfi röplabdacsapata. A sárga-kékek a 13. fordulóban 17.30-­­kor fogadják a Sümegi RE-t.

– A Kaposvár elleni hétközi kupameccsen azt nyújtottuk, amire most képesek vagyunk – kezdte Dudás András, a Vegyész RC vezetőedzője. – Abszolút győzelmi esélyt szalasztottunk el három meccs­labdával, így akár 3:0 is lehetett volna a javunkra, de ilyen a sport, végül kikaptunk. Azért, mert még nem tartunk ott, hogy egyformán tudjunk koncentrálni minden találkozón és ezek valamennyi percében. Szerdán az idő előrehaladtával hanyatlott a figyelmünk, viszont edződünk, egyre jobban összeforr a társaság, így lépésről lépésre haladunk előre. Örömmel tölt el az is, hogy a visszavágóra megmaradt az esélyünk, a párharc nyílt, még mi is továbbjuthatunk. Az esély a somogyiaknál van, de ha a fiúk elhiszik, hogy van keresnivalójuk, akkor meglepetést okozhatunk.

Nyitás és fogadás

A tréner ezután a vasárnapi meccsről beszélt. – Arra kérem a nézőket, akik a Kaposvár ellen szép számmal kijöttek, most is látogassanak el hozzánk és buzdítsanak minket. Azt ígérem, hogy újra izgalmas meccset látnak majd, és jól fognak szórakozni. A sümegieket nem lehet félvállról venni, de ha hozzuk azt a játékot, amit a Kaposvár ellen, akkor nem lehet gondunk. A találkozó kulcskérdése a jó nyitás és a fogadás. Ebből indulunk ki, de szintén nagyon lényeges a koncentráció, a figyelem és a fegyelem.

A kerettagok közül ezúttal a sérüléseikből felépültek is több játéklehetőséget kapnak, mint legutóbb. A derékbántalmakkal küszködő Szántai is hősiesen küzd, mestere vasárnap számít rá.

ÉM-KTTovábbi hírek a Sport kategóriából