Sport

2011.11.07. 11:50

Fortuna nem állt az MVFC mellé

Berettyóújfalu, Budapest - A találkozó véghajrájában dőlt el a bajnoki pontok sorsa.

Berettyóújfalu, Budapest - A találkozó véghajrájában dőlt el a bajnoki pontok sorsa.

Az utolsó percben két gólt kapott és ezzel mérkőzést – s három bajnoki pontot – vesztett az MVFC Berettyóújfalu női futsalcsapata az élvonalbeli pontvadászat hét végi fordulójában. Pallai Gábor vezetőedző tanítványai az ELTE SE vendégeiként léptek pályára szombaton a fővárosban, s végül 4–3-ra kikaptak – pedig a harminckilencedik percben még vezettek.

A bihariak kezdték agilisabban az összecsapást, ám hiába veszélyeztették a hazaiak kapuját, mégis az ELTE szerezte meg a vezetést, majd a félidő végén kétgólosra növelte előnyét. Ezt már a vendégek sem hagyták annyiban, Roza még a szünet előtt szépített.

A második játékrész elején szintén a Mezei-Vill dominált a pályán, ezúttal a találatok sem maradtak el, Füredi egyenlített, majd Roza második góljával immár a vezetést is átvette az MVFC.

Az utolsó percben egy szögletet követően egalizáltak az egyetemisták, majd a középkezdés után Ugrai juttatta a labdát az ELTE kapujába. Ezt a gólt azonban érvénytelennek ítélte a játékvezető, sőt szabadrúgást adott a házigazdáknak. Ez volt a Berettyó hatodik szabálytalansága, így tízméteres büntetőt rúghatott a hazai gárda. Molnár értékesítette a lehetőséget, beállítva a 4–3-as végeredményt.

A következő – hetedik – fordulóban a Galaxis NFE látogat Berettyóújfaluba.

HBN

A tények

ELTE SE–Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 4–3 (2–1)

 Budapest, BEAC Sportcsarnok, vezette: Bartkó E., Gál P., dr. Molnár P.

ELTE SE: Szabó A. – Vida, Molnár Zs., Szlávi, Galgóczi. Cserék: Baksai, Budai, Juhász, Farkas, Pfundtner. Edző: Tóth Károly.

MVFC: Deczki – Füredi, Tóth A., Roza, Heidt. Cserék: Ugrai, Erős, Dancs, Oláh, Pozsgai. Edző: Pallai Gábor.

Gólszerzők: Vida (8. perc), Farkas (18. p.), Roza (18. p.), Füredi (24. p.), Roza (36. p.), Vida (40. p.), Molnár Zs. (40. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!