boon-sportoldal

2011.06.25. 19:54

Vereséggel kezdett a DVTK

<p>A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata szombaton megkezdte az edzőmeccseinek sorát: a piros-fehérek a szlovák II. osztályú rimaszombatiakat látták vendégül Diósgyőrben.&nbsp;</p>

A találkozón Rakovic nem lépett pályára, a játékos sérülés miatt könnyített edzésmunkát végzett a héten, míg Halgasnak a bokája volt bedagadva. Történt egy korai csere a meccs első félidejében, Pál Sz. bicegett le a talpát fájlalva. Új fiú nem volt ezen a napon a DVTK csapatában, sem a kezdőben, sem a cserepadon, az eddigi egyetlen új szerzemény a spanyol Gallardo hétfőn érkezik meg Miskolcra és kedden áll edzésbe.

Jegyzőkönyv

DVTK – MSK Rimavska Sobota 0-1 (0-1)

Diósgyőr, 800 néző. V.: Nagy R.

DVTK: Rados - Vadász, Gal, Budovinszky (Nagy T., 65.), Gohér - Abdouraman - Dobos (Lippai, 65.), Arze, Luque - Pál Sz. (Faggyas, 23., Bogáti, 46.), Menougong. Edző: Benczés Miklós.

MSK Rimavska Sobota: Kostolansky - Rubint (Skrobák, 70.), Geri, Mravec, Morhác (Migala, 46.) - Zvara - Pisár (Obrocnik, 46.) Skrobák (Juhász, 65.), Janec - Vargic, Sihelsky. Edző: Mráz Vranislav.

Gólszerző: Skrobák (32.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!