Véget ért a tanárok küzdelme

Túristvándi – A szatmári kisiskolák élni akarásának kiváló bizonyítéka térségben népszerű sportrendezvény, a pedagógus röplabda kupa. A hetek óta zajlott küzdelem döntőjét a napokban tartották a csaholci általános iskolában. Sport. A szatmári térség sportéletéből. [.pdf – 51KB]

Iszák Tibor igazgató úr és több támogató jóvoltából sikerült méltóképpen lezárni a november óta tartó mérkőzéssorozatot – adott hangot örömének Tukacs László, szervező, s hozzátette: a döntő illusztris vendége volt a röplabda berkekben közismert pedagógus, Szekér LászlóNyíregyházáról, aki pályára lépett a nyírkércsi csapatban, a döntőben pedig közmegelégedésre sipolt.

A mérkőzések a korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is változatosak voltak, nagy küzdelmet hoztak.

A VIII. Pedagógus röplabda
kupa végeredménye

1. Rozsály
2. Túristvándi
3. Méhtelek
4. Nyírkércs
5. Fehérgyarmat, Petõfi Sándor Közgazdasági
Szakközépiskola
6. Fehérgyarmat, Deák Ferenc Gimnázium
7. Jánkmajtis

Különösen az érmes helyezésekért folyt nagy csata. A méhtelekiek jobb mezőnymunkájuknak köszönhetik, hogy látványos mérkőzésen legyőzték a lendületes nyírkércsieket.

A döntőben a nagy akarással küzdő túristvándiak “szorították” a több harcedzett veteránnal pályára lépő rozsályi csapatot. A kritikus mérkőzés állásnál három játszmalabdát hárító rozsályiak szoros nagy küzdelemben nyertek, így mint az elmúlt hét évben mindig, most is ők emelhették magasba a díszes serleget.

– Koncz Nóra -