Véget ért a nagy sorozat

Megint nem az előre eltervezett csapatát tudta pályára küldeni Kovács János, az NB II-es Baktalórántháza VSE futballistáinak szakvezetője, hiszen Deák belázasodott, így a szolnoki és bőcsi mérkőzéshez hasonlóan a rutinos Gdovin került a védelem tengelyébe.

Álmosan kezdődött a mérkőzés, majd a házigazda korai góljával megadta a továbbiak alaphangját, míg a baktaiak az első félidőben végig keresték önmagukat: nemhogy gólig, gólhelyzetig sem jutottak.

A második játékrészben aztán már egyértelműen a Bakta irányította a játékot, de ahelyett, hogy egyenlített volna, a házigazda egy szép találattal végleg eldöntötte a három pont sorsát, amelyhez teljesen megérdemelten jutott hozzá.

Az igazsághoz tartozik, hogy a hazaiak 1–0-ás állásnál még tizenegyest is hibáztak, a baktaiak pedig a közel húsz perces emberelőnyükkel sem tudtak mit kezdeni, így az újonc elvesztette veretlenségét. Az egyedüli pozitívum, hogy közel három hónapos sérülés után Karkusz Anasztáz csereként pályára léphetett.

Jegyzőkönyv, események

Kazincbarcika–Baktalórántháza VSE 2–0 (1–0)

Kazincbarcika, 400 néző, v.: Varga L.

Kazincbarcika: Botló – Hanász, Bányai, Kovács R. – Engi, Hompth, Deák J. (Dávid, 85. perc), Harnócz, Kerekes – Fekete (Odrobéna, 60.), Kovács P. (Szabó S., 88.). Edző: Kádár Zsolt.

Baktalórántháza: Petranics – Szenes, Gdovin (Illés L., a szünetben), Bodnár – Kozma A., Márkus, Kozma J. (Török, 70.), Rakóczi, Pálvölgyi (Karkusz, 76.) – Szabó R., Szilágyi N. Edző: Kovács János.

10. perc: Deák J. ugratta ki Feketét, aki elöl a kifutó Petranics röviden mentett, a labda Kerekes elé került, és ő 25 méterről az üres kapuba ívelt, 1–0.

70. perc: Kerekes baloldali beívelése után Engi 12 méterről a jobb felső sarokba lőtte a labdát, 2–0.

72. perc: Bányai megkapta második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott.

Kádár Zsolt:Töbnyire a mi akaratunk érvényesült, ami gólokban is megmutatkozott.

Kovács János: Hiányzott a játékunkból a gól, ami elengedhetetlen lett volna a pontszerzéshez.

– Bodnár Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek