Végéhez közeledik a fejlesztés Mezőkövesden

Zajlik a berendezés
Zajlik a berendezés
Mezőkövesd – Június végére befejezik a Hajdu Ráfis János Mezőgazdasági Gépmúzeumban zajló fejlesztéseket.

A Nemzetgazdasági Minisztérium 20 millió forint támogatásából egy új, 300 négyzetméteres épülettel gazdagodott a mezőkövesdi múzeum, míg az Emberi Erőforrások Minisztériumától elnyert 6 millió forint pályázati forrásból a kiállítóhelyiségek új aljzatát és új tájékoztató táblákat készítenek el.

A múzeum még tavaly nyert el 6 millió forint támogatást a gyűjtemény korszerűsítésére a Kubinyi Ágoston Program pályázatán. A kiállítóhelyiségek aljzatkiegyenlítését, műgyantával való bevonását, a falak festését végzi, és a pályázaton kapott forrásból a felújítási munkák mellett több mint 80 tárgyfelirat, 14 darab nagyméretű, a kiállítást bemutató tájékoztató tabló is készül. Ezen munkákkal egy időben a Nemzetgazdasági Minisztérium 20 millió forint támogatásából megépült új épület berendezése is zajlik a gyűjtemény alapítója, Hajdu Ráfis János irányításával.

– ÉM –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s