Vége lett a káosznak, már működik a sajószentpéteri körforgó

Akt.:
A káosznak végre vége
A káosznak végre vége - © Fotó: ÉM-archívum
Sajószentpéter – Átadták kedden délután a forgalomnak a Sajószentpéteren épült körforgalmat.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közölte: megszűnik végre a hónapok óta uralkodó áldatlan állapot a 26-os út sajószentpéteri szakaszán. A társaság és a városi önkormányzat közös beruházásában elkészült az új körforgalom Sajószentpéter belterületén a 26-os és 27-es főutak kereszteződésében.

Az autósok számára tegnap délután adták át a csomópontot, azaz immár – az építkezéssel kapcsolatos összes korlátozás megszűnésével egyidőben – a teljes körpálya használható a közúti közlekedők számára.

Az új körforgalomnak köszönhetően a korábban nagyon sok balesetveszélyes helyzetet teremtő közlekedési csomópont használata egyértelműen biztonságosabbá válik.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és Sajószentpéter önkormányzata köszöni a térségben élőknek és az arra közlekedőknek a türelmét.

ÉM-SZB


Már majdnem kész a körforgó
Sajószentpéter - Részben átadták a forgalomnak az átépített csomópontot. Megszűnt a félpályás útlezárás, múlt vasárnap óta ismét két sávon járható a 26-os út a Sajószentpéteren épülő új körforgalomban. Az intézkedésnek köszönhetően szinte teljesen megszűntek az elmúlt három hónapban tapasztalt du...

Illusztráció - Lassan véget érnek a sajószentpéteri dugók
Sajószentpéter - Megszűnik a fél­pályás útlezárás a 26-os főúton. Megkezdődött az útpálya aszfaltozása a Sajószentpéter belterületén, a 26-os és 27-es főutak keresztezésében épülő körforgalomban. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. érdeklődésünkre elmondta, a munkálatok befejezését követően az elő...