„Védjük meg Magyarországot!” – Lakossági fórum Miskolcon

„Védjük meg Magyarországot!” – Lakossági fórum Miskolcon
Miskolc – Ez volt a címe annak a lakossági fórumnak, amit kedd este tartottak az ITC-ben.

Telt ház előtt Csöbör Katalin országgyűlési képviselő (Fidesz) bevezetőjében hangsúlyozta: aki menekült és aki rászorult, annak minden segítséget meg kell adnunk. Emlékeztetett arra, hogy az illegális migráció veszélyeit Magyarország vette észre.

– Határainkat megerősítettük, csökkentettük a nyomást, megvédtük az országot – mondta. Kiemelte, az most a legfőbb feladat, hogy Brüsszel tervét, a betelepítési kvótát megakadályozzák.

– A legnagyobb baj a kvótarendszerrel, hogy nem old meg semmit – mondta a képviselő. – Mi nem szeretnénk olyan területeket, ahová nem tudunk bemenni, mert terrorveszély fenyeget bennünket. A konzultációs íveket töltsük ki és küldjük vissza! Hiszek az összefogás és az egység erejében.

A fórumon közel egyórás beszédet mondott Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő (Fidesz), aki ízekre szedte a Soros-tervet. Szólt arról is, hogy véleménye szerint a Soros-terv világos, egyértelmű és tudatos, ami azt a célt szolgálja, hogy az általa hazug módon nyílt társadalomnak mondott borzalmas utópia megvalósuljon a világban.

vedjuk-meg-magyarorszagot14-st

Dr. Kriza Ákos, a B.-A.-Z. megyei 2-es számú választókerület elnöke (Fidesz), Miskolc polgármestere szerint Deutsch Tamás előadásában a realitást hallhatták a jelenlévők.

– Alapvető kérdés: veszélyben vagyunk-e? Van-e valamilyen probléma itt a migráció, illetve a Soros-terv kapcsán? – tette fel a kérdéseket a városvezető. – Világosan tudjuk, hogy 60 millióan készülnek csak Afrikából. De hányan készülnek Ázsiából? Ezeknek az embereknek másak a kulturális gyökereik, mint nekünk, és döntő többségük muzulmán. Nem akarnak integrálódni, nem akarják átvenni annak az országnak a kultúráját, amelyet el szeretnének özönleni. Egy dolgot szeretnének: hozzájutni azokhoz a forrásokhoz, melyek Európában rendelkezésre állnak. Tehát veszély van, nem kicsi.

vedjuk-meg-magyarorszagot33-st

Hogy állunk ezzel a harccal? – kérdezte dr. Kriza Ákos, majd arról beszélt, hogy az Európai Unió 27 tagállama közül „hatan vannak velünk”.

– Most úgy tűnik, Ausztria is csatlakozni fog, míg hárman-négyen sunnyognak – fogalmazott. – Hogy lehet megvédeni nemcsak Magyarországot, hanem egész Európát? Fel kell piszkálni a lazsáló tagállamokat, de mindenekelőtt Magyarországot kell megvédeni – fogalmazott dr. Kriza Ákos.

ÉM-JLI