boon-sportoldal

2008.06.30. 15:27

Búcsú a próbajátékosoktól, újak jönnek

<p>Próbajátékra érkezett labdarúgóktól köszöntek el a Diósgyőri VTK csapatánál.</p>

Vágó Attila, a DVTK vezetőedzője ígértéhez hűen, a múlt héten szombaton, Abaújszántón lejátszott felkészülési meccsek után döntést hozott arról, hogy a próbajátékon szereplők közül kiket invitál meg a DVTK e heti közös gyakorlásaira. Azt már szombaton is sejteni lehetett, hogy a próbajátékon szerepelt, de szombaton pályára sem lépett játékosokat nem marasztalják, ezt hétfőn délelőtt a diósgyőriek szakvezetője is megerősítette.

Kővári Gáborral közöltük, hogy nem számítunk rá, ő visszatér az ESMTK-hoz, és a Fehérvárról jött két fiúnak, Pálfi Milánnak és Horváth Ádámnak is csak azt tudtuk mondani, hogy ők jelen pillanatban nem jelentenének számunkra erősítést – mondta Vágó Attila. – Kerekes Zsolt megsérült, vagyis vele a közeljövőben még ha akarnánk se tudnánk számolni. Papp Ferenc más eset, a 18 éves fiatal Miskolcon fogja folytatni tanulmányait, vele abban maradtunk, hogy jövő nyáron ismét találkozunk. Két játékos, a szerb kapus Drasko Vojinovic és a román bal lábas futballista, Cornel Cornea ezen a héten is itt lesz, utóbbit szeretném megnézni a keddi és csütörtöki edzőmeccseken is.

Érkezők

Vágó Attila azt is elmondta ezen a héten is érkeznek futballisták a DVTK-hoz.

Olaszországból ékezik hozzánk egy jobboldali védő és egy fiatal kapus is – jelentette ki a szakvezető. – Várunk még egy brazil csatárt, és magyar nemzetiségű, román állampolgár jobb oldali védőt is. Keddtől az MTK U19-es csapatától érkező, diósgyőri nevelésű középpályás, Takács Péter, és a legutóbb vele egy csapatban futballozott támadó, Nagy Károly is csatlakozik hozzánk, a korábban megbeszéltek szerint.

Edzőmeccsek, torna
Ezen a héten két hazai, nemzetközi edzőmeccset játszik a DVTK. Kedden 18 órától a szlovák első osztályban szereplő Tatran Presov együttesét fogadják, csütörtökön ugyanebben az időpontban, ugyancsak a Diósgyőri stadionban, a szlovák második vonalban játszó Rimavska Sobota lesz a piros-fehérek ellenfele (mindkét mérkőzés 500 forintos belépő váltásával tekinthető meg). Szombaton a szlovákiai Nagymihályon egy tornán vesz részt a DVTK, ahol a szlovák I. osztályú Dubnica és a II. osztályú Mihalovce ellen lépnek pályára.

 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!