Védjeggyel: minőségi szerencsi falatok

Az ünnepélyes aláíráson
Az ünnepélyes aláíráson
Szerencs – Aláírták a Szerencsi falatok KMS védjegyet elnyert termékek szerződését.

Ünnepélyes keretek között írták alá a Szerencsi falatok KMS védjegyet elnyert termékek szerződését a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt. szerencsi központjában szerdán délelőtt.

Minőségi termékeket

Az eseményen Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára köszöntőjében egyebek mellett elmondta, ezzel a szerződéssel tovább kívánják erősíteni azt a folyamatot, amelynek keretében minél több magyar termelőt akarnak bevonni a minőségi termékek előállításába, amellyel egyebek mellett a magyar gazdaság élénkítését kívánják elérni. Ha ez megvalósul, az újabb munkahelyek megteremtését jelenti, ezzel is enyhítve a foglalkoztatási gondokon, amelynek különösen a vidéki Magyarországon van jelentősége.

Az aláírást követően egy üzembejáráson vettek részt a megjelentek, bemutatták az új hűtőtermet és a csomagoló üzemet. A bejáráson egyebek mellett elhangzott, a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ne génkezelt húsokat állítson elő, így az általuk nevelt állatok mindvégig természetes takarmányt kapnak. Az is elhangzott, hogy az új üzem­egységeknek köszönhetően új munkahelyek is létesültek, ahol helyi dolgozókat foglalkoztatnak.

ÉM